...ha esküvőre készülsz

Kedves Menyasszony, Kedves Vőlegény!

Életetek talán legszebb, de mindenképp nagyon fontos napjára készülődve számtalan feladattal, kihívással találjátok szembe magatokat. Ki legyen a ceremóniamester, melyik zenekart válasszátok, jó lesz-e a fotós, stb. Rengeteg olyan feladat, mely még gyakorló rendezvényszervezők számára is feladja a leckét.
Nem beszélve a belefektetett energiáról: rengeteg idő, mire kideríted, kik érnek rá a nagy napon, begyűjtöd a referenciaanyagaikat, és aztán bízol benne, hogy valóban jó szolgáltatókat találtál.

nyereményjáték
online ajánlatkérés

Oldalunk abban kíván segítséget nyújtani, hogy ezt az időt és energiát megspórolva vidáman, könnyedén készülhessetek a nagy napra. On-line esküvőszervezőnk révén a kérdésekre adott válaszaid után az ajánlatkérést minden esküvőszervező megkapja, akikkel lapunk kapcsolatban áll, s a gépezet beindul:

  • Felveszik a kapcsolatot azokkal a szolgáltatókkal, akik a válaszaitok alapján megfelelőek a számotokra és ami még ennél is fontosabb, szabadok még a kitűzött időpontban
  • Összeállítják a referenciaanyagaikat
  • Elküldik Nektek a kész ajánlatot, melyben minden szolgáltatási ágban több opciót kínálnak, csupa olyan szolgáltatóval aki ráér még a Ti napotokon, az ő referenciaanyagaikkal, áraikkal
  • Mivel oldalunk számos esküvőszervezővel áll kapcsolatban, így várhatóan több ajánlatot kaptok majd, így ki tudjátok választani azt a szervezőt, aki leginkább eltalálta az elképzeléseiteket, stílusában a leginkább közel áll hozzátok, és a későbbiekben akár vele együttműködve is megszervezhetitek esküvőtöket.

Az ajánlatkérés kitöltése néhány percet vesz igénybe. Mindenki, aki kitölti a kérdőívet részt vesz nyereményjátékunkon, ahol havonta esküvővel kapcsolatos, értékes ajándékokat sorsolunk ki!

Nektek pedig örömökkel teli, gondtalan készülődést kívánunk!