...ha esküvőszervező vagy
Eddig összesen 1680 esküvőre
készítettek ajánlatot esküvőszervezőink.

Kedves Esküvőszervezők!

Rohanó világunkban esküvőjük megszervezését egyre többen bízzák olyan szakemberre, aki felelősségteljesen, professzionálisan tudja összeállítani és lebonyolítani ezt az emlékezetes napot.
Az Ifjú Pároknak éppen ezért fontos, hogy olyan segítőt találjanak maguknak az elkövetkezendő hónapokra, akiben valóban megbíznak, érzik, hogy azonosak az elképzelések, akire feltétel nélkül rábízhatják ezt a napot, hiszen nekünk, szervezőknek álmokat kell megvalósítanunk.
A párok közül mind többen használják ki a világháló lehetőségeit, és tájékozódnak on-line formában. Ez a honlap abban kíván segítséget nyújtani, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb esküvőszervezőt.
A hozzánk látogató menyasszonyok közvetlenül is megtalálják esküvőszervezőink elérhetőségeit, de ezen felül egy plusz, egyedi lehetőséget kínálunk nekik.
A honlap tulajdonosa - Rátkai Tímea - sok éves tapasztalatai alapján összeállított egy olyan ajánlatkérő kérdőívet, melyben kitér minden fontos kérdésre, mely egy általános "első beszélgetés" során elhangzik. A kérdőív kitöltése után az összes szervezőnk azonnal megkapja e-mailben az ajánlatkérést, és kezdődhet is a munka az ajánlat összeállításával.
Természetesen felmerülhetnek Benned olyan kérdések, melyekre nem kapsz választ a kérdőívből, ebben az esetben felveheted a megrendelővel a kapcsolatot e-mailben, vagy amennyiben megadta a számát, telefonon is. Innen már minden Rajtad múlik...

Emellett regisztráció után elérheted belső adatbázisunkat, melyben több száz esküvői szolgáltató ajánlja szolgáltatásait, kifejezetten esküvőszervezőknek. Az adatbázisban szolgáltatási áganként szűrheted az alvállalkozókat, megtalálod elérhetőségeiket, és az általuk megadott információt arról, milyen feltételekkel dolgoznak az esküvőszervezőkkel.

Amennyiben úgy érzed, hogy munkádat magas színvonalon végzed, örömmel vennél részt az esküvőszervezők közösségében, úgy regisztrálj még ma, és légy tagja csapatunknak!